Hírek

2020-12-30

Összefoglaló 2020


Az elmúlt év sokunk számára nem úgy alakult, ahogy terveztük.

Neked mi volt a legnagyobb változás, amit ez az év hozott?

Nekem a tanulás lehetősége nyílt ki, és olyan méreteket öltött, amire nem is számítottam.

Lássuk a 2020-as mérleget:

 

 

  • Minitanfolyamok: a hormonháztartás összefüggései, csípőnyitó és gátizomerősítő jógagyakorlatok témában
  • Talpmasszázs
  • KoroKan masszázs
  • Gyógynövényismeret (Fitoterápia)
  • Babamasszázs
  • és az egyik legnagyobb falat, a gyógymasszőr képzés.


Megtanultam alap szinten videót készíteni, és elkezdtem levetkőzni az online szerepléssel kapcsolatos gátlásaimat, félelmeimet. 

Az idén indítottam a Facebookon és a ZENget blogon

  • a mentális egészségért,
  • a fizikai egészségért
  • és a lélek egészségéért rovatokat,

mellyel az a célom, hogy az országhatáron innen és túl egyaránt része lehess ennek a támogató, megtartó közösségnek.
Ezúton is köszönöm, hogy számíthatok Rád????, és a hozzászólásaiddal, megosztásaiddal Te is részt veszel az egymás felemelését szolgáló munkában!

Hogy ezt a közösségi összetartozást erősítsem, létrehoztam a törzsvendég programot. Így szeretném meghálálni a bizalmadat, hogy rendszeresen engem választasz nemcsak masszázs, jóga és hangtál témában, hanem az élet egyéb területeinek kérdéseinek fejtegetésében is.
Emellett azt is megköszönöm az ajánlói kedvezménnyel, hogy az ismerőseidnek, rokonaidnak is elmondod, hogy érezted magad nálam. Ez a lehetőség is a 2020-as év ajándéka.

Az idei év sokaknak kimerítő volt, különösen a kórházi dolgozók, a tanárok és közalkamazottak számára. A közalkalmazotti #kedvezménnyel az irántuk érzett tiszteletemet szeretném kifejezni.

Erre a rengeteg dologra nem lett volna lehetőségem a családom, különösen az Édesanyám, az egyik legjobb barátnőm és legfőképpen a Te támogatásod nélkül!

Nagyon köszönöm azt a sok szeretetet, kedvességet, bátorítást, amit naponta Tőled kapok! Mindent megteszek azért, hogy ezt első osztályú, különleges, pihentető, feltöltő és folyamatosan fejlődő, az igényeitekhez igazodó szolgáltatásokkal háláljam meg.

Irány 2021! 

Örömteli pillanatokban, találkozásokban, egészségben, de legfőképpen szeretetben gazdag új esztendőt kívánok Neked és mindenkinek!