Rólam

Horváth ZsuzsannaHorváth Zsuzsanna vagyok. 1985. június 12-én láttam meg a napvilágot Győrben. Gyerekkoromat szerető családi légkörben töltöttem Bársonyoson. Szüleim és nagyszüleim a teremtett világ értékeinek megőrzésére neveltek a szeretet rendje szerint. 2003-ban érettségiztem a Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központban, Győrben, majd 2008-ban szereztem diplomát Sopronban, környezetkutatóként.

Munkahelyeimen azt tapasztaltam, hogy a stressz, a gondban levés áthatja mindennapjaimat, s megpróbál kizökkenteni a lelki békémből, az egyensúlyomból. Ezért elkezdtem keresni azokat a lehetőségeket, melyek segítenek abban, hogy megtartsam a harmóniát, és mosolyogni tudjak olyan helyzetekben is, amikor semmi okom rá. Istenbe vetett hitem ehhez kiváló alapot biztosított. Elkezdtem jógázni, meditálni, majd megismerkedtem a hangtálak, illetve az esőcsepp masszázs jótékony hatásaival. Mivel a saját életemben tapasztaltam, tapasztalom a pozitív változásokat, eldöntöttem, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ezek a kivételes módszerek mindenki számára elérhetőek legyenek. Fontosnak tartom, hogy a gyerekekkel mielőbb megismertessem ezeket a lehetőségeket, különösen a jógát, speciálisan az ő igényeikhez alakítva, gyermekjóga formájában.
A magas minőség, a fejlődés mindig is nagyon fontos volt számomra, ezért tagja vagyok a Gyermekeink Mozgásáért Egyesületnek, illetve Balla Tibor Hangterápiás Csoportjának, ahol a szakmai kérdések megvitatása mellett, az ismeretek bővítése is hangsúlyos.

Célom, hogy az emberek életminőségén javítsak mind fizikai, mind szellemi síkon.  A kínált kezelések, foglalkozások egész lényünkre hatnak, így a fizikai síkon megjelent panaszok enyhítésén túl, segítenek a természetes egyensúly és harmónia visszaállításában. Ezért ezek nem csak a résztvevőre hatnak, hanem a közvetlen környezetéhez való kapcsolatára is.

 

Mentés

Mentés