Esőcsepp kezelés

Ez a speciális módszer óriási segítséget jelent

  • az ülőidegzsába
  • a gerincferdülés
  • a púposság
  • a krónikus hátfájdalom okozta kellemetlenségek leküzdésében.

A kezelés során 100%-os tisztaságú esszenciális olajokat viszek fel a talpon a gerinc reflexpontjaira, majd a hátra.

 

Az olajok fokozzák

  • a méregtelenítést
  • a stresszoldást, valamint
  • immunerősítő,
  • gyulladáscsökkentő
  • antibakteriális
  • vírusölő hatásúak.

A kezelés időtartama kb. 45 perc. A masszázs és a következő fürdés között lehetőleg teljen el 12 óra. A használt olajok teljesen felszívódnak, nem hagynak nyomot a ruházaton.

Hogyan hat?

A használt esszenciális olajok a legmagasabb minőséget képviselik. A növényekből a legoptimálisabb módszerekkel nyerik ki a tiszta olajokat úgy, hogy azok a lehető leghatékonyabbak legyenek a kezelések során.
Masszázskor speciális, simogató mozdulatokkal viszem fel az olajokat a bőrre, amin keresztül felszívódnak, így közvetlenül ott fejtik ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Ezen felül az illatmolekulák a szaglórendszernek köszönhetően képesek hatást gyakorolni az agy limbikus rendszerére. Ennek alapvető szerepe van az érzelmek, a viselkedés, az ösztön kontrolljában, valamint fontos az emlékezésben. A masszázs során használt esszenciális olajok így aromaterápiásan is hatnak.

Felhasznált eszenciális olajok és hatásaik

Egykomponensű olajok

Oregánó, kakukkfű: Feléleszti a receptorokat, erősíti az immunrendszert, kiírtja a kórokozókat, támogatja a légzőrendszert, hozzájárul az emésztés során keletkezett méreganyagok hatástalanításában
Jade Lemon: Segít helyreállítani a bőr természetes, egészséges állapotát, energetizál, letisztítja a gondolatokat
Ciprus: Javítja a keringést, intenzíven hat az agyalapi mirigyre, jótékony hatással van a problémás bőrre
Levendula: Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, javítja az állóképességet, energetizál
Majoranna: Izomerősítő, felmelegíti a testet és a lelket
Borsmenta: Javítja az előbb felsorolt olajok áthatolási képességét, jó hatással van az emésztőrendszerre

Olajkeverékek

Valor: Strukturálisan kiegyensúlyozó és kiegyenlítő
Aroma Siez: Izomlazító, fájdalomcsillapító

Ezeken kívül szükség esetén vegyszermentes, növényi alapú masszázsolajat viszek fel a bőrre.

Az olajok hatására a bőr enyhén kipirosodhat, mely a kezelés után pár perccel el is múlik.
Esetleges allergiáját kérem a kezelés előtt jeleze! Az allergiát kiváltó olaj helyettesíthető más, hatásaiban hasonló esszenciális olajjal.

Az olajok minőségét a Young Living garantálja. A cég, a termőföldtől kezdve egészen a felhasználókhoz juttatásig, folyamatosan felügyeli a termékei minőségét, hogy azok terápiás felhasználását garantálni tudja. Kérdés esetén állok szíves rendelkezésére!

                                                                                         

A módszer kialakulása

A lakota indiánok a mai Egyesült Államok területén élő népcsoport, akik szokása volt, hogy a határok kijelölése előtt a mai Kanadába vándorolnak, hogy tanúi lehessenek az Északi fénynek nevezett gyönyű jelenségnek. Úgy hitték, ilyenkor a levegő feltöltődik gyógyító energiákkal. Ha kezüket a fény felé emelik, és mélyen lélegeznek, az energiát bejuttatják, s végigfuttatják a gerincükön keresztül a neurológiai pályákon. Mikor kijelölték az Egyesült Államok és Kanada határát, az indiánok többé nem tudtak északra vándorolni. Ezért mentálisan kezdték gyakorolni az energiaáramlást, fénnyel történő simogatással párosítva, hogy megkönnyítsék az energiák szétáradását a testben. Dr. Gary Young úgy tapasztalta, ha ezeket a simogató mozdulatokat terápiás minőségű esszenciális olajokkal, illetve a Vita Flex pontok stimulálásával párosítja hatása nagy mértékben fokozódik.
 

Mentés